25 de febrer del 2013

Carta oberta NOVAMENT EL CONGRÉS





          No deixa de resultar irònic que, a les vespres del colp d’estat de Tejero del 23F –d’ingrata memòria- al congrés dels diputats, ara algú de civil i amb corbata –Rajoy- perpetra un nou atemptat de conseqüències inabastables i molt més greus que les de 1981, en sumir a Espanya en un desastre econòmic i polític, mai vist. I ho féu -de civil i amb corbata- en forma de discurs triomfalista i autocomplaent, en el decurs del “debate del estado de la nación”.
          Cap reconeixement ni un, però, de la (greu) responsabilitat del seu govern i del seu partit –és a dir seua- en la dramàtica situació, en què per incompetent i sectari, ha abocat a milions de famílies i a mitja Espanya, a la indigència i desesperació. I cap mesura creïble per apaigavar un tal desastre, en què ens ha sumit als ciutadans d’aquest país.
          Decididament un nou colp d’estat, infinitament de major gravetat, ara amb aparença democràtica, perpetrat no per un uniformat  -Tejero-, sinó per algú  -Rajoy- de civil i amb corbata, al mateix lloc: el congrés dels diputats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada