13 de gener del 2017

Carta oberta MOLTÍSSIMS ANYS


Heus ací la resposta (!) de Rajoy, a la pregunta dels periodistes sobre què pensava del demolidor informe del Consell d’Estat que feu responsable al ministeri de defensa –i al seu titular aleshores, Trillo- de la tragèdia del “Yakolet-42”: “De eso hace muchíssimos años” (!)
Així d’una desgràcia provocada el 2003, pels seus –el govern popular d’aleshores-, en fa “moltíssims anys”. En canvi, d’una ideologia –el franquisme- que generà la guerra més cruenta i infame entre germans, a l’Espanya de 1936 i de la què en són hereus els “populars”, sembla que fou ahir, doncs bé que la practiquen en forma de polítiques antidemocràtiques, de maridatge amb el capitalisme més descarat i de complicitat amb la jerarquia eclesiàstica. Tal com el general.
El més lamentable és que cap partit ha demanat la dimissió d’un president que s’expressa de tal manera i que indultà als condemnats per la Justícia, arran d’aquell episodi. Doncs encara afegí –en la “declaració” de marres- que els tribunals ja l’havien “substanciat” –i ell burlat descaradament amb l’indult atorgat-.
Increïble.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada